God jul & gott nytt år

Hej idag är det den 31 december så då är det nyårsafton jag vill bara säga gott nytt år i förväg för att det är lite knäppt att jag bloggar kl.24. Det blir 2012 i kväll inget mer 2011 hoppas att ni kommer ni ihåg att det var 11/11-11 i år blir det 12/12-12 kom ihåg det nu! ;)

Har virkat tummen!

Hej det som står i rubriken är sant att jag har virkat tummen. Jag skulle åka ner för en backe med längdskidorna & vrider till min tumme. Jag visar två bilder första är på min tumme & andra är jag
Kram CELINE

ÄR I VALLSTA

HEJ
VI ÄR NU I VALLSTA SOM DET STÅR I RUBRIKEN VI KOMMER FRAM TILL VÅLÅDALEN 2 MIL FRÅN ÅRE VI SKA PKA LÄNGDSKIDOR & SLALOM SKIDOR VI ÅKER PÅ SÖNDAG MEN JAG KAN ÄNDÅ BLOGGA NU VISAR JAG LITE EN BILD

ÄR NU HEMMA FRÅN PROMENADEN!

Hej nu sitter jag framför tv & äter tuggummi d smaken strawberry banana. Jag älskar den smaken jag har jul lov och börjar skolan den 9 januari så det är snart där men idag är den 27 december. Imorgon ska jag till ÅRE och åka längdskidor & slalom skidor!
Här kommer lite bilder vad jag gör:

ÄR UTE

Jag är ute och går med familjen så himla skönt att vara ute! ;)

Välkommen till min nya BLOGG!

Hej!
Jag heter Celine & jag ska prata om min vardag & outfits. Hoppas ni kommer gilla min blogg som jag har skapat helt själv jag är 13 pr gammal och har intressen som är simning & segling dem båda handlar om vatten som tur är gillar jag vatten. Kram Celine ;)

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0